Stellar

Aboma & Heembouw: Veiligheidsbeheer in de Bouw Verbeteren met Capptions

Image

Over Aboma en Heembouw

, een toonaangevend adviesbureau, is gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van bouwveiligheid, specifiek in verticaal transport. Hun samenwerking met , een ontwerp- en bouwbedrijf bekend om zijn kantoorgebouwen en woonprojecten, weerspiegelt een toewijding aan het verbeteren van veiligheidsnormen. Heembouw heeft de Aboma Check App, ontwikkeld op het , aangenomen om inzicht te krijgen in de veiligheid op hun bouwplaatsen en het algehele veiligheidsbeheer te verbeteren.

De Uitdaging

Het waarborgen van veiligheid op de dynamische bouwplaatsen is een voortdurende uitdaging. Aboma's expertise in veiligheidsadvies in combinatie met de behoefte van Heembouw aan efficiënt veiligheidsbeheer leidde tot de adoptie van een uniforme digitale oplossing.

De Rol van Capptions in het Verbeteren van Veiligheid

  • Uniforme Veiligheidsoplossing: De Aboma Check App, een Capptions-geactiveerd hulpmiddel, stelt Heembouw in staat om veiligheidsinspecties uit te voeren en gegevens te verzamelen met behulp van Aboma's methodologie.
  • Datagedreven Veiligheidsinzichten: Biedt cruciale inzichten in onveilige situaties, waardoor proactieve verbeteringen mogelijk zijn.
  • Toekomstige Uitbreiding: Plannen om werkplekinspecties verder te integreren binnen de app, waardoor de functionaliteit wordt verbeterd.

Impact en Vooruitzichten

De samenwerking tussen Aboma en Capptions in het ondersteunen van Heembouw met de Aboma Check App onderstreept de transformerende kracht van digitale oplossingen in bouwveiligheid.

  • Gestroomlijnde Veiligheidsinspecties: De app faciliteert jaarlijks meer dan 3000 inspecties, wat wijst op verbeterde efficiëntie en grondigheid.
  • Versterkte Veiligheidscultuur: Stelt Heembouw in staat om een veiligheidseerst mentaliteit te cultiveren, met eenvoudige rapportage en data-analyse.
  • Schaalbaarheid en Aanpasbaarheid: Het potentieel van de app voor toekomstige verbeteringen illustreert een vooruitstrevende benadering van veiligheidsbeheer.

Deze case study dient als een inspirerend voorbeeld voor EHS-managers, CEO's en professionals in de sector, en benadrukt de significante impact van het integreren van digitale tools bij het bevorderen van veiligheidsnormen in de bouw. Ontdek de synergie tussen Aboma en Capptions bij het verhogen van veiligheidspraktijken bij Heembouw.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.