Stellar

Ampelmann en Capptions: Een Revolutie in EHS in Risicovolle Industrieën

Image

Introductie Ampelmann

, de toonaangevende aanbieder van bewegingsgecompenseerde loopbruggen, beheert meer dan 60 systemen wereldwijd, voornamelijk in de olie-, gas- en windsector. Hun inzet voor veiligheid en efficiëntie in uitdagende omgevingen is van het grootste belang.

De Uitdaging

In industrieën waar de risico's hoog zijn, is effectief EHS-beheer cruciaal. Voor Capptions kampte Ampelmann met uitdagingen in het efficiënt beheren van diverse veiligheidsprocessen.

Impact van Capptions

  • Digitale Integratie: Toegevoegde functies zoals digitale toolbox-gesprekken, risicobeoordelingen, niet-conformiteitsrapporten en locatiebezoeken.
  • Efficiënt EHS-Beheer: Gestroomlijnde bedrijfsvoering van de HSE-afdeling, wat leidt tot verbeterde efficiëntie.
  • Verbeterde Rapportage: Biedt nauwkeurige datarapportage aan het management, essentieel voor geïnformeerde besluitvorming.

De Resultaten

De ervaring van Ampelmann met Capptions onderstreept de transformerende kracht van digitale EHS-oplossingen. Hun reis is inspirerend voor EHS-managers en CEO's in soortgelijke hoogrisico-industrieën en toont aan hoe de omarming van technologie leidt tot verbeterde veiligheid en operationele efficiëntie. Ga met ons mee in de verkenning van hoe Ampelmann Capptions gebruikt voor superieur EHS-beheer.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.