Stellar

Kotug International: Innovatie in Veiligheidsbeheer met Capptions

Image

Over Kotug International

, opgericht in 1934 en gevestigd in Rotterdam, is een voortrekker in maritieme diensten. Gespecialiseerd in innovatieve en duurzame sleepoplossingen, zet Kotug zich in voor het waarborgen van veiligheid en kwaliteit in al zijn operaties.

De Uitdaging

Veiligheidsbeheer in de maritieme sector, met zijn unieke uitdagingen, vereist meer dan traditionele benaderingen. Als Corporate QHSE Manager zocht Marijn Cox naar een oplossing die zich kon aanpassen aan de moderne manier van werken en het veiligheidsbeheer bij Kotug kon verbeteren.

Capptions: Een Veelzijdige Tool voor Veiligheidsbeheer

  • Gebruiksvriendelijke Interface: Marijn waardeert de eenvoud van Capptions, waarmee hij direct op zijn telefoon foto's kan maken en aantekeningen kan schrijven om veiligheidssituaties te beschrijven.
  • Ontwerpflexibiliteit: Vanuit een managementperspectief bood Capptions Marijn de flexibiliteit om het systeem aan te passen aan de specifieke behoeften van Kotug.
  • Horizonverbreding: Capptions heeft Kotug in staat gesteld verder te denken dan traditioneel veiligheidsbeheer en biedt veelzijdige oplossingen in plaats van beperkingen.

Impact en Innovatie

Kotug's adoptie van Capptions markeert een strategische stap naar een dynamischer en effectiever veiligheidsbeheer.

  • Verbeterde Veiligheidsrapportage: Vereenvoudigde rapportage stimuleert vaker en nauwkeuriger veiligheidsobservaties.
  • Creatieve Probleemoplossing: De veelzijdigheid van Capptions inspireert tot innovatieve benaderingen van veiligheidsuitdagingen.
  • Bredere Toepassingsmogelijkheden: Toont de mogelijkheid om het hulpmiddel toe te passen op verschillende aspecten van veiligheidsbeheer.

Kotug International's reis met Capptions dient als een inspirerend voorbeeld voor EHS-managers, CEO's en professionals in de maritieme industrie, waarbij wordt getoond hoe digitale hulpmiddelen het veiligheidsbeheer kunnen revolutionaliseren. Ontdek hoe Kotug International Capptions gebruikt om hun veiligheidsbeheersystemen te innoveren en verbeteren.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.