Stellar

Ons Premium-aanbod

Capptions heeft twee nieuwe premium aanbiedingen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit ons platform haalt. Een nieuwe SLA om u te helpen een enorm succes te maken, en een premium-functiespakket: veel extra functionaliteit om ervoor te zorgen dat u de informatie krijgt die u nodig heeft.

Premium SLA

Capptions voegt een nieuw serviceniveau toe aan haar propositie. Als u op zoek bent naar experts om u te ondersteunen bij het implementeren van Capptions op de best mogelijke manier, dan is dit iets voor u. Tijdens terugkerende bijeenkomsten worden doelen en vervolgstappen duidelijk aangegeven, nieuwe functionaliteit besproken en toegelicht. De voortgang daarvan wordt continu bijgehouden en besproken. Ons team zal u begeleiden bij de implementatie, helpen bij het identificeren van nieuwe use-cases en helpen bij het nemen van beslissingen op basis van hun ervaring in andere projecten.

Een ander groot pluspunt van het aanbod is de Priority Support Lane. Uw tickets worden met voorrang behandeld, dus er gaat geen tijd verloren met wachten tot het ondersteuningsteam reageert.

U wordt uitgenodigd voor een tweejaarlijkse rondetafelgesprek met roadmap, om toekomstige ontwikkelingen en de algemene richting die Capptions inslaat te bespreken.

U kunt de Premium SLA per jaar inschakelen met vooruitbetaling. Voor prijzen kunt u contact opnemen met Frank.

Premium-functiespakket

Om nog meer functionaliteit te bieden, hebben we enkele van onze meest gebruikte premiumfuncties in een pakket gebundeld. Dit pakket bevat onder andere

  • Gegevenswaarden en formules: neem formules op in uw sjablonen om uw resultaten meer kwantitatief en minder bespreekbaar te maken. Dit kan erg handig zijn wanneer u gekeurde artikelen wilt doorstaan of niet wilt of wanneer u de kwaliteit van een product of project wilt weten. Scores kunnen worden gecombineerd met labels om een visueel resultaat toe te voegen aan het rapport en het Capptions-overzicht.
  • Kaartweergave: De kaartweergave is een visuele weergave van de gegevens die u hebt vastgelegd. U kunt de locatie van bijschriften, dossiers en observaties laten zien. De wijzers zijn klikbaar, zodat u de stad direct naar de daadwerkelijke gegevens kunt boren.
  • Planning: als u veel terugkerende formulieren moet invullen, maar u moeite heeft om ze daadwerkelijk in te vullen, kunt u de planner gebruiken. U kunt Capptions op terugkerende basis toewijzen, bijvoorbeeld één keer per week. De opdracht activeert een melding aan de persoon die het formulier moet invullen dat hun bijschrift klaar is voor hen. U kunt ook een deadline instellen, zodat u kunt bijhouden welke mensen of teams hun formulieren (niet) correct invullen.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.