Stellar

EHS-processen digitaliseren: waar te vissen?

Stelt u voor, het is het einde van het eerste kwartaal, u heeft een bestuursvergadering op 1 april. De
de druk als EHS-manager staat hoog, want het bedrijf verwacht een projectie voor de rest van het jaar. De CEO wil dat u uw ideeën presenteert over hoe u dit jaar uw doelen gaat bereiken. Als manager weet u dat er de afgelopen maanden een paar tegenslagen waren die u moet opvangen, maar wat is de oplossing? Ook heeft u tijdens de laatste bijeenkomst besloten om de EHS-processen (verder) te digitaliseren. Er moeten veel beslissingen worden genomen.

Er zijn twee vissers, laten we ze Paul en Steve noemen. Paul is aan het vliegvissen en Steve gebruikt een hengel met een draaiende haspel. Paul vangt de ene vis na de andere, terwijl Steve er geen vangt. Dus vraagt ​​hij Paul om advies en leest een boek over vissen. Paul vertelt hem dat de visplekken en het gebruik van een vliegvishengel het geheim van zijn succes zijn. Het boek suggereert echter dat dit een techniek is die het beste wordt overgelaten aan gevorderde vissers en Steve zou moeten beginnen met ander aas. Welk advies moet Steve volgen?

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af waarom dit verhaal relevant is. Welnu, er is een hele lijst van bedrijven die de dienst leveren om uw EHS-programma te digitaliseren. We kunnen begrijpen dat het verwarrend en frustrerend kan zijn om uit zo veel bedrijven een bepaald bedrijf te kiezen. Uw bedrijf is gewend aan de huidige processen en een ingrijpende verandering met een steile leercurve doorvoeren is kostbaar en tijdrovend. Net als Steve wil je geen dure en geavanceerde vliegvishengel kopen en niet zeker weten of je ooit bekwaam zult zijn. Wat u nodig heeft, is een systeem dat zich soepel aanpast aan uw huidige processen, waardoor tijd en kosten worden bespaard en u een soepelere leercurve krijgt. Capptions is het antwoord op deze puzzel.

Op dit moment zijn het alleen nog woorden, maar hier is een voorbeeld van een van onze trouwe klanten en hoe we hen hebben geholpen:

Fujairah Oil Terminal FZC is een onshore olie-opslagfaciliteit van wereldklasse van 1.177 miljoen kubieke meter in de zich snel ontwikkelende haven van Fujairah. De opslagfaciliteit is gebouwd volgens de beste industriespecificaties en voldoet aan de internationale normen, in overeenstemming met de nieuwste HSEQ-standaard met OHSAS 18001, ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

De uitdaging van FOT was manieren te vinden om het hele team te betrekken bij het actief meten en monitoren van de infrastructuur en prestaties van hun terminals. Dit was de enige manier om problemen te identificeren en te elimineren of te verminderen voordat ze schadelijk zouden kunnen worden voor hun mensen, het milieu of bedrijfsmiddelen. Door het gebruik van Capptions voeren ze nu gedocumenteerde controles en bevindingen uit. Elke ploeg gebruikt de app om de terminal twee keer per dag te monitoren. Resulterend in:

  • Een toename van 300% in veiligheidswaarnemingen
  • Een toename van 250% in personeelsbetrokkenheid
  • Een papierloos en datagestuurd EHS-programma
  • Volledig gedigitaliseerde OSHA- en ISO-certificering

Wat biedt Capptions aan?

Gemak van implementatie

Capptions belooft u gemak van implementatie. De software zal een verschil maken als het gaat om het verhogen van de productiviteit en efficiëntie van uw bedrijf, maar de verandering in uw processen zal mild zijn. Ons platform kan eenvoudig worden geïntegreerd met al uw huidige systemen. De leercurve is mild, waardoor u uw hele personeelsbestand aan boord kunt halen. Bovendien zal ons ondersteuningsteam u tijdens het hele proces helpen en u GRATIS after-sales services aanbieden.

Klantenservice

Onze klant staat bij ons op nummer 1 en we zorgen ervoor dat ze dat weten. Capptions richt zich op langdurige klantrelaties omdat we op deze manier allemaal groeien en het een wederzijds voordelige relatie wordt. Klantenondersteuning vormt al onze afdelingen en processen. Alles wordt gedaan om aan de behoeften en wensen van onze klanten te voldoen. Werken met grotere bedrijven betekent beperkt contact met de klantenondersteuning, automatische antwoordapparaten en links die u doorverwijzen naar veelgestelde vragen. Met Capptions wordt u direct doorgestuurd naar onze specialisten. We moedigen onze klanten aan om te groeien en zonder hen zouden we niet kunnen groeien. Twee hersenen samen denken meer dan één.

Informatiestroom

Capptions zal u helpen bij de overgang naar onze innovatieve oplossing, maar u vraagt zich waarschijnlijk af wat dit oplevert. Om de voordelen te begrijpen, moeten we het probleem begrijpen. We hebben meer dan 3.000 EHS-managers in de VS en Zuid-Afrika ondervraagd om inzicht te krijgen in hun huidige gegevenslast. 80% van de respondenten zegt dat de volgende banen leiden tot papierwerk:

– Inspecties

– Audits

– Incidentmeldingen

– Veiligheidswaarnemingen

– Onderhoudscontroles

Diezelfde respondenten noemden ook administratieve lasten als hun grootste uitdaging.

Als EHS-manager moet u meetbare gegevens en rapporten presenteren met nauwkeurige cijfers die de voordelen van deze veiligheidsmetingen weerspiegelen. Verouderde processen vereisen dat u gegevens handmatig verzamelt, wat u onnodige tijd kan kosten. Volgens Forbes krijgt ten minste 88% van uw spreadsheets een foutmelding. 70% van de respondenten zegt dat ze vooral gefrustreerd zijn door ontbrekende/onvolledige formulieren en het proces van handmatige gegevensinvoer. Door het gebruik van onze oplossing heeft u als manager controle over elke stap van uw gegevensverzamelingsprocessen.

Datastroom staat op ieders agenda, het principe van ons bedrijf is om dit probleem voor u op te lossen. Uw organisatie heeft integratie nodig als het om veiligheid gaat, want het is een zaak van iedereen en uw personeel kan daar gemakkelijk aan bijdragen. Met onze app kunnen zelfs uw frontliners deze gegevens bij u krijgen en over problemen rapporteren zodra ze zich voordoen. Stelt u zich eens voor hoeveel data u zou kunnen verzamelen.

Capptions heeft alle componenten in huis als u op zoek bent naar een leverancier om uw EHS-programma te digitaliseren. U wilt geen duur en te ingewikkeld stuk software dat u misschien nooit onder de knie zult krijgen. Wat u nodig heeft, is software die u helpt om geleidelijke stappen te nemen om deze processen te verbeteren om ze efficiënter en effectiever te maken en tegelijkertijd een belangrijke verandering aan te brengen. We verwachten niet dat u de software meteen kent, dus we zorgen ervoor dat u eraan gewend raakt. Capptions zal er zijn om je vanaf dag één te ondersteunen.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.