Stellar

Heembouw & Aboma: Veiligheidsbeheer in de Bouw Verbeteren met Capptions

Image

Over Heembouw & Aboma

, een toonaangevend ontwerp- en bouwbedrijf, is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van kantoorgebouwen en woningen. Veiligheid, kwaliteit en planning staan centraal in hun dagelijks beheer van bouwplaatsen. In samenwerking met , een adviesbureau gespecialiseerd in bouwveiligheid en verticaal transport, heeft Heembouw de Aboma Check App omarmd om de veiligheidsnormen op hun bouwplaatsen te verhogen. Deze app, ontwikkeld op het , weerspiegelt een sterke samenwerking tussen Aboma en Capptions, met als doel jaarlijks 3000 inspecties uit te voeren.

De Uitdaging

Effectief beheer van veiligheid is een kritieke uitdaging in de bouwsector. Heembouw zocht naar een tool die veiligheidsrapportage naadloos in hun workflow kon integreren.

De Rol van Capptions in het Transformeren van Veiligheidsbeheer

  • Innovatieve Oplossing: De Aboma Check App, ontwikkeld op Capptions’ platform, maakt werkplekinspecties en veiligheidsobservaties mogelijk volgens de methodologie van Aboma.
  • Datagedreven Inzichten: Biedt Heembouw waardevolle gegevens om onveilige situaties op bouwplaatsen te identificeren en te corrigeren.
  • Toekomstige Uitbreiding: Plannen om de app verder te gebruiken voor uitgebreide werkplekinspecties.

Impact en Toekomstige Richtingen

De samenwerking tussen Heembouw, Aboma en Capptions toont het potentieel van digitale oplossingen in veiligheidsbeheer in de bouw.

  • Verbeterde Veiligheidsprotocollen: Vergemakkelijkt effectievere en efficiëntere veiligheidsinspecties.
  • Proactieve Veiligheidsmaatregelen: Stelt Heembouw in staat om veiligheidsproblemen snel aan te pakken, waardoor een veiligere bouwomgeving ontstaat.
  • Schaalbare Oplossingen: Mogelijkheid om het gebruik van de app uit te breiden, wat wijst op een sterke toewijding aan veiligheid.

Heembouw & Aboma's ervaring met Capptions is een inspirerend voorbeeld voor EHS-managers, CEO's en leiders in de bouwsector, en laat zien hoe technologie kan worden ingezet om veiligere, efficiëntere bouwplaatsen te creëren. Ontdek hoe Heembouw & Aboma Capptions gebruiken om veiligheidsbeheer in de bouw te herdefiniëren.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.