Stellar

Royal Den Hartogh Logistics: HSEQ-Beheer Stroomlijnen met Capptions

Image

Over Royal Den Hartogh Logistics

, gevestigd in Rosenburg, is een prominente logistieke dienstverlener voor de vloeistoffen, gas, polymeer en voedingsindustrie. Onder leiding van HSEQ-manager Nick van der Ende zet het bedrijf zich in om zijn zakelijke doelen op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit (HSEQ) te bereiken. Hun toewijding aan veiligheid en kwaliteit is van het grootste belang in hun operaties.

De Uitdaging

Als bedrijf dat te maken heeft met complexe logistiek, stond Den Hartogh voor de uitdaging om gezondheids-, veiligheids-, milieu- en kwaliteitsprocessen (HSEQ) effectief te beheren. De behoefte aan een gebruiksvriendelijke, schaalbare oplossing die kon worden aangepast aan hun specifieke gebruiksscenario's was essentieel.

De Rol van Capptions in het Revolutioneren van HSEQ-Beheer

  • Aanpasbare Softwareoplossing: Capptions bood een kant-en-klare oplossing met aanpassingsmogelijkheden, passend bij de unieke eisen van Den Hartogh.
  • Verbeterde Efficiëntie: De schaalbaarheid van Capptions stelde Den Hartogh in staat om extra controles uit te voeren, waardoor hun HSEQ-processen werden geoptimaliseerd.
  • Eenvoud en Toegankelijkheid: Veldsupervisor Peter Boodt waardeert de eenvoud en gebruiksgemak van Capptions, waardoor altijd de nieuwste formulieren beschikbaar zijn voor gebruik.

Impact en Toekomstvooruitzichten

De integratie van Capptions in het HSEQ-management van Den Hartogh markeert een aanzienlijke verbetering in hun operationele efficiëntie.

  • Gestroomlijnde Veiligheidscontroles: Het team voert wekelijks meer controles uit dankzij de tijdsbesparing met Capptions.
  • Gebruiksvriendelijke Ervaring: De software is eenvoudig in gebruik en stimuleert vaker en effectievere veiligheids- en kwaliteitscontroles.
  • Aanpasbaar en Schaalbaar: De mogelijkheid om de oplossing aan te passen aan specifieke behoeften zorgt voor langetermijnviabiliteit en aanpasbaarheid.

Conclusie

De ervaring van Royal Den Hartogh Logistics met Capptions dient als een inspirerend voorbeeld voor EHS-managers en CEO's in de logistieke sector, waarbij wordt getoond hoe digitale tools het HSEQ-management aanzienlijk kunnen verbeteren.

Ontdek hoe Royal Den Hartogh Logistics Capptions gebruikt om hun veiligheids- en kwaliteitsbeheer te optimaliseren.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.