Stellar

SOSvolaris en Capptions koppelen services

Professionele alarmen gekoppeld aan een krachtig en flexibel EHS-beheerplatform.

Dankzij de koppeling tussen EHS-beheersoftware en het -platform kunt u automatisch alarmen opnemen in het Capptions-platform. Hierdoor kunt u informatie uit meldingen bundelen en direct gebruiken voor inspecties, incidentregistratie, opvolging en rapportage.

Over SOSvolaris en zijn alarmoplossing voor professionals

helpt bedrijven veiliger te werken met haar slimme alarmen. Dankzij het alarm kunnen professionals overal veilig en zorgeloos hun werk doen. De alarmoplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor professionals die alleen werken of een verhoogd risico lopen. Het alarm is gebaseerd op hardware, cloudsoftware en alarmopvolging.

Een alarm creëer je via een noodknop, timer of man down functie. Het cloudplatform van SOSvolaris zorgt er vervolgens voor dat bij een calamiteit de juiste hulp wordt ingezet. Dit kan bijvoorbeeld een alarmcentrale zijn of een scenario dat wordt opgestart, zoals een sms- of spraakbericht aan een groep BHV'ers. U bepaalt wat u doet in geval van nood vanuit de webbrowser. De kracht van SOSvolaris is het platform, de uitgebreide scenariomogelijkheden en de geavanceerde locatiebepaling daarbinnen.

Veel bedrijven in de branche gebruiken het alarm voor werknemers die alleen of in ploegendienst werken.

Veel bedrijven in de branche gebruiken het alarm voor werknemers die alleen of in ploegendienst werken.

Over het Capptions' EHS management platform

Capptions biedt EHS management software. Hierdoor legt u efficiënt gegevens vast om meer inzicht te krijgen in uw operationele activiteiten. Door gegevens centraal en digitaal vast te leggen, kunt u deze efficiënt gebruiken. Zo beschikt u altijd realtime over alle informatie die u nodig heeft en kunt u betere beslissingen nemen.

Het Capptions-platform zit boordevol features en functionaliteiten die bijdragen aan een veiligere werkomgeving. Capptions in het kort:

Gegevens vastleggen (Capptions): gegevens worden verzameld via rapporten van medewerkers, inspecteurs of andere systemen zoals het SOSvolaris-platform.

Acties toewijzen: wijs acties (automatisch) toe op basis van data of notificaties en volg deze op totdat deze zijn afgerond, ook om compliance te waarborgen.

Analyseren en rapporteren: krachtige analyses maken voor bijvoorbeeld risico-inschatting en evaluaties. Flexibele dashboards geven meer inzicht.

Ondertiteling draait in de cloud. Zo heeft u altijd en overal inzicht in data. De software wordt internationaal gebruikt door onder meer overheden, fabrikanten, inspecteurs en veiligheidsregio's.

Hoe de integratie werkt

Wanneer er alarm wordt geslagen of een ander bericht wordt geregistreerd, start het SOSvolaris-platform een scenario. De vooraf ingestelde scenario's creëren vervolgens automatisch een bijschrift in het platform. Naast alarmmeldingen kun je ook andere meldingen gebruiken zoals een lege zwaailamp of de aanwezigheid van een medewerker of bedrijfshulpverlener. Ten slotte is het ook mogelijk om acties te starten of gegevens op te halen uit het Capptions-platform.

Dankzij deze koppeling hebben Capptions-gebruikers alle meldingen in één EHS-dashboard. Ook kunt u andere data combineren en gebruiken in de analyses en rapportages. Hierdoor heb je volledige controle over processen en kun je proactief de veiligheid op de werkvloer vergroten.

Deze koppeling biedt onze klanten de mogelijkheid om krachtige analyses te maken door verschillende data te bundelen. Voorkomen is beter dan genezen, goede analyses kunnen incidenten helpen voorkomen
- Mark Cudok, mede-oprichter van SOSvolaris

Meer weten over het alarm of de EHS-beheersoftware? Neem contact op met SOSvolaris via of Capptions via: . Het team helpt je graag om veiliger en efficiënter te werken.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.