Stellar

Stell en Capptions werken samen voor een unieke waardepropositie

Bewegwijzering en etikettering zijn belangrijk om de werkomgeving veilig en begrijpelijk te maken op het gebied van energie, chemie, maritiem, industrie en brandbeveiliging. Stell en Capptions bundelen hun krachten om deze industrieën een unieke waardepropositie te bieden.

Over Stell

heeft meer dan 45 jaar ervaring in de markt. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een moderne leverancier op de markt voor etiketterings- en bewegwijzeringsoplossingen. Met vestigingen in Duitsland, Nederland en India wil het bedrijf duidelijkheid, veiligheid en oriëntatie bieden in gebouwen, verwerkingsinstallaties en op zee. Hun doel is om een one-stop-shop te zijn voor elke stap van de procesketen, wat wordt bereikt door een netwerk van partners en leveranciers om op alle mogelijke manieren waarde toe te voegen.

Het partnerschap

Samen combineren ze branchekennis en NFC- en RFID-enabled signage om het proces rond veiligheid en kwaliteit verder te stroomlijnen. Met de Capptions-app kan elke medewerker NFC-gegevens toevoegen tijdens een inspectie of veiligheidsobservatie. Dit elimineert het handmatige werk van het invoeren van gegevens en de mogelijkheid van menselijke fouten. Op deze manier kunnen ze hun klanten en personeel ter plaatse nauwkeurige informatie verstrekken. Een ander voordeel is het realtime-element van de Capptions-software. Managers kunnen eenvoudig volgen wat er in het veld gebeurt, terwijl het gebeurt. Het dichten van de kloof tussen de kantoorvloer en de werkvloer.

“Capptions is onze eerste keuze voor app-oplossingen, we houden van hun filosofie” - Jan Bernd Stell

Stell is een familiebedrijf waarvan Jan Bernd de tweede generatie eigenaar is. Samen met betrouwbare partners en leveranciers levert het bedrijf waar nodig extra diensten en is het in staat te innoveren.
Beide bedrijven streven ernaar om bruikbare en betrouwbare oplossingen te bieden en de samenwerking verder te versterken. Deze twee elementen zijn essentieel voor acceptatie en adoptie onder het personeel en daarom vaak het verschil tussen falen en succes.

“Door een oplossing te bieden die een echte verbetering is ten opzichte van de vorige situatie, zorg je ervoor dat deze correct en enthousiast wordt opgepakt.” - Jonathan Stolk.

Van onze kant

Wij geloven in een gelijkwaardige filosofie van het aanbieden van aanvullende diensten via partners. Capptions, gezien als software, kunnen worden toegepast in een groot aantal industrieën en om een breed scala aan gebruikssituaties op te lossen. Als bedrijf willen we ons richten op het leveren van de best mogelijke software, terwijl we een netwerk opbouwen van gespecialiseerde partners die hun saus kunnen toevoegen aan de waardepropositie. Stell is hier een perfect voorbeeld van. Ze hebben meer dan 45 jaar branchespecifieke ervaring en kennen de markt als geen ander. Met wie kan je beter samenwerken bij het aanbieden van een full-service oplossing.

Met dit Gold-partnerschap verbinden zowel Stell als Capptions zich ertoe onze gecombineerde waarde te bieden.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.