Stellar

Trivium Packaging: Gezondheid- en Veiligheidsbeheer Verbeteren met Capptions

Image

Over Trivium Packaging

, gevestigd in Hogeveen, Nederland, is een toonaangevende producent van metalen verpakkingen. Hun producten variëren van blikken voor de voedsel-, zeevruchten-, voedings-, verf- en coatingsindustrie tot spuitbussen. Robert Hofmans, wereldwijd verantwoordelijk voor gezondheid en veiligheid, overziet de implementatie van gezondheids- en veiligheidsstrategieën binnen de Trivium Group.

De Uitdaging

Trivium stond voor de uitdaging om gezondheid- en veiligheidsbeheer efficiënt te administreren en te volgen in een productieomgeving.

De Rol van Capptions in het Transformeren van Veiligheidsbeheer

  • Gestroomlijnde Rapportage: Capptions bood een gebruiksvriendelijke oplossing voor het rapporteren van bijna-ongevallen, gevaarlijke situaties en ongelukken.
  • Verbeterde Veiligheidsobservaties: Vereenvoudigde administratie en opvolging van gedragsobservaties en incidentrapporten.
  • Betrokkenheid van Medewerkers: Het platform is gebruiksvriendelijk voor medewerkers op de werkvloer en zorgt voor grotere deelname aan veiligheidsinitiatieven.

Impact en Vooruitgang

De integratie van Capptions in de gezondheids- en veiligheidsprocessen van Trivium markeert een belangrijke verbetering in hun operationele efficiëntie.

  • Verbeterd Gegevensbeheer: De overgang van papier en Excel naar een uniform systeem zorgt voor uitgebreide inzichten.
  • Verhoogde Betrokkenheid van Werknemers: Werknemers kunnen hun rapporten volgen en de resultaten worden wekelijks gedeeld, wat bijdraagt aan een cultuur van veiligheid.
  • Effectieve Communicatie: Regelmatige updates op TV-schermen vergroten het bewustzijn en de transparantie in veiligheidspraktijken.

Trivium Packaging's ervaring met Capptions dient als een inspirerend voorbeeld voor EHS-managers en CEO's in de productie-industrie, waarbij wordt getoond hoe digitale hulpmiddelen het gezondheids- en veiligheidsbeheer kunnen revolutioneren.

Ontdek hoe Trivium Packaging Capptions gebruikt om hun gezondheids- en veiligheidsinitiatieven te optimaliseren.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.