Stellar

Van der Ende: Onderhoud Transformeren met Capptions EHS Software

Image

Over Van der Ende Steel Protectors Group

, specialist in het onderhoud van assets, blinkt uit in het bieden van beschermende oplossingen en diensten. Hun toewijding aan het handhaven van de hoogste normen in hun operaties weerspiegelt een streven naar kwaliteit en efficiëntie.

De Transformatie met Capptions

Voor de adoptie van digitale tools vertrouwde Van der Ende op papieren formulieren voor registraties, een methode die omslachtig en traag was. Met de introductie van Capptions, ervoeren ze een revolutionaire verandering in hun bedrijfsvoering.

  • Verdubbeling van Registraties: Elk jaar verdubbelde bijna het aantal registraties, wat de effectiviteit van de software in het faciliteren van gegevensverzameling aantoont.
  • Verbeterde Rapportkwaliteit: De kwaliteit van rapporten uit het operationele veld verbeterde aanzienlijk, wat betere inzichten en duidelijkheid biedt.
  • Flexibiliteit en Aanpasbaarheid: Capptions bleek een zeer flexibel en aanpasbaar hulpmiddel te zijn, geschikt voor het aanpassen aan verschillende workflows en klantvereisten.

Impact en Toekomstperspectieven

De adoptie van Capptions door Van der Ende markeert een significante sprong in hun benadering van onderhoud en assetbescherming.

  • Snelle Reactiemogelijkheden: Het digitale formaat van de software maakt snelle reacties op opkomende problemen mogelijk, een cruciale factor in onderhoud.
  • Toegenomen Efficiëntie: De overgang van papier naar digitaal leidde tot meer gestroomlijnde processen en verhoogde productiviteit.
  • Veelzijdigheid in Toepassingen: Het algemene platformkarakter van Capptions betekent dat het niet alleen binnen Van der Ende kan worden aangepast, maar ook aan verschillende klantbehoeften.

De reis van Van der Ende met Capptions dient als een inspirerend voorbeeld voor EHS-managers en CEO's in de industrie voor assetbescherming en onderhoud, waarbij wordt aangetoond hoe digitale oplossingen operaties kunnen transformeren en efficiëntie kunnen verbeteren.

Ontdek hoe Van der Ende Capptions gebruikt om hun onderhoudsprocessen en klantenbindingen te optimaliseren.

Client video testimonials

Click a logo to watch video testimonials of our proud clients.
Featuring our champions and their teams.